Selecteer een pagina

Eerlijk gezegd voelt het allemaal wat onwennig. Na jaren te werken voor een werkgever werk ik nu zelfstandig. Zelfstandig ondernemer Zonder Personeel. Ik moet er nog een beetje aan wennen. Om dat allemaal te realiseren moest ik mijn baan opzeggen, een bedrijfsplan bedenken, informatie inwinnen, bekend worden met de regelgeving en daar naar handelen. Voor iemand die het gevoel heeft dat ze te veel aandacht moest besteden aan administratie, regels en neventaken, in plaats van aan de zorg voor bewoners, heb ik verdomd veel moeten regelen. Een heel nieuw terrein ontdekken om aan de slag te gaan in de zorg, op mijn eigen wijze, voor de mensen waar mijn hart naar uit gaat, de mensen met dementie.
Maar wat was dát het waard. Met het vooruitzicht om na die hele administratieve rompslomp datgene te kunnen doen waar ik zo naar verlang. Lief zijn en er voor zorgen dat deze doelgroep zich veilig en gerustgesteld voelt.
Het is mijn streven om later meer te vertellen over mijn liefde voor dit vak. Hier, op deze plek. Voor nu wil ik graag genieten en vooral heel erg blij zijn. Het meeste regelwerk is gedaan. Mijn wens om óók een eigen website te hebben is gelukt. Met veel steun van mijn lieve familie en vrienden heb ik het allemaal gefikst. Mijn onderneming is er en de website is klaar. Ik popel om aan de slag te gaan.

Lieve groet, Susanne